Vi hedder Anette og Flemming. Vi købte vores unikke drømmehus Stengaarden i april 2016.

Jeg, Anette, er indehaver af Stengaardens Hundecenter. Jeg har mere end 20 års erfaring inden for hundeverdenen. Jeg har været hundetræner i forskellige foreninger, er uddannet hundemassør, adfærdsrådgiver samt klikker- og rally instruktør og har tidligere været ansat på flere dyreklinikker.

Det er sjældent hunden jeg træner – det er mennesket bag hunden jeg underviser og giver redskaberne til at få det mest optimale samarbejde mellem hund og ejer. Et samarbejde der er baseret på tillid og gensidig respekt, hvor du som hundeejer guider din hund gennem livet med daglige gåture, aktivering og træning. Min træning er baseret på positiv forstærkning dvs. vi belønner for ønsket adfærd og så vidt muligt ignorerer vi uønsket adfærd. Jeg bruger som regel kun lokning med godbidder de første 3-4 gange i et træningspas, derefter bruger vi krops og håndsignaler for til sidst at kunne sætte et lydsignal på øvelsen. Selvfølgelig stadigvæk med belønninger. Hunden skal gerne selv komme frem til løsningen uden vi lokker med godbidder hele tiden. Ingen hunde og kursister er ens – det er vigtigt for mig at have tiden til mine kursister og derfor er der kun max 6 kursister på et hold.

Flemming er ingeniør på NNE Pharmaplan i Kalundborg. Flemming har ingen tilknytning til hundeverdenen, men har fået en god erfaring med hunde gennem tiden.

Vi har Alfa, som er formel 1 labrador. Alfa skal trænes som special søg hund. Han er klikkertrænet og vi er også i gang med at træne op til færdighedsprøverne i DKK regi. Rally og lydighed venter vi med da special søg jobbet har størst prioritering.

ALFA født 10122020

Vi tilbyder rigtig gode inde- og udendørsfaciliteter til især hundetræning af enhver art, kurser, foredrag mv.

Stengaarden er centralt beliggende i naturskønne omgivelser på Vestsjælland. Der er mindre end 20 km til Slagelse og ca. 15 minutters kørsel til Holbæk-motorvejen og Vest-motorvejen. Nørager Gods finder du ca. 1 km væk, og Nørager Skov ligger 300 meter fra Stengaarden.

Vi mindes Astro 110619 – 190520
Vi mindes Aslan 050313 – 280918