Vi hedder Anette og Flemming. Vi købte vores unikke drømmehus Stengaarden i april 2016.

Jeg – Anette – er medarbejder på Lundemøllen, hvor jeg har ansvaret for hunde-og katteafdelingen. Jeg er desuden indehaver af Stengaardens Hundecenter. Jeg har mere end 20 års erfaring inden for hundeverdenen. Jeg har været hundetræner i flere forskellige foreninger, er uddannet hundemassør, adfærdsrådgiver samt klikker- og rallyinstruktør. Jeg har tidligere haft selvstændigt firma med hundetræning samt været ansat på Kalundborg Dyreklinik.

Flemming er ingeniør på NNE Pharmaplan i Kalundborg. Flemming har ingen tilknytning til hundeverdenen, men har længe ønsket at bo på landet.

Vi har Aslan – en 5 år gammel labradorhan – som jeg har gået til konkurrencer med. Vi har deltaget i lydigheds-, rally- og færdighedsprøver. Vi har opnået LP1, LP2, Rally begynder samt færdighedsprøve 1,2 og 3. Desuden har Aslan deltaget i flere jagter og siden august 2016 har vi trænet Nose Work og deltaget på forskellige hundetræningshold.

Vi tilbyder rigtig gode inde- og udendørsfaciliteter til især hundetræning af enhver art, kurser, foredrag mv.

Stengaarden er centralt beliggende i naturskønne omgivelser på Vestsjælland. Der er mindre end 20 km til Slagelse og ca. 15 minutters kørsel til Holbæk-motorvejen og Vest-motorvejen. Nørager Gods finder du ca. 1 km væk, og Nørager Skov ligger 300 meter fra Stengaarden.

Aslan, Flemming og jeg

Vi mindes Aslan 050313 – 280918